Wang Yuxiao について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Wang Yuxiao について
National Engineering Research Center for Fruit and Vegetable Processing, Beijing 100083, China について
Wang Yuxiao について
Key Laboratory of Fruit and Vegetable Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100083, China について
Liu Bin について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Liu Bin について
National Engineering Research Center for Fruit and Vegetable Processing, Beijing 100083, China について
Liu Bin について
Key Laboratory of Fruit and Vegetable Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100083, China について
Wen Xin について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Wen Xin について
National Engineering Research Center for Fruit and Vegetable Processing, Beijing 100083, China について
Wen Xin について
Key Laboratory of Fruit and Vegetable Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100083, China について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
National Engineering Research Center for Fruit and Vegetable Processing, Beijing 100083, China について
Key Laboratory of Fruit and Vegetable Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100083, China について
Wang Kunli について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Wang Kunli について
National Engineering Research Center for Fruit and Vegetable Processing, Beijing 100083, China について
Wang Kunli について
Key Laboratory of Fruit and Vegetable Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100083, China について
Ni Yuanying について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Ni Yuanying について
National Engineering Research Center for Fruit and Vegetable Processing, Beijing 100083, China について
Ni Yuanying について
Key Laboratory of Fruit and Vegetable Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100083, China について
Powder Technology について
粘度 について
マイクロカプセル について
過酸化物価 について
マルトデキストリン について
壁材 について
品質 について
噴霧乾燥 について
走査電子顕微鏡 について
ガスクロマトグラフィー について
乳濁液 について
トウガラシ について
粒径 について
不飽和脂肪酸 について
マイクロカプセル封じ について
種子油 について
食用油脂,マーガリン について
固体の乾燥 について
澱粉 について
ナトリウム について
マルトデキストリン について
噴霧乾燥 について
トウガラシ について
種子油 について
解析 について
マイクロカプセル化 について