Devarajan Sankar について
Nutrition and Food Sciences Program, Department of Human Sciences, University of Arkansas at Pine Bluff, Pine Bluff, USA について
Yahiro Eiji について
Department of Cardiology, Fukuoka University School of Medicine, Fukuoka, Japan について
Uehara Yoshinari について
Department of Cardiology, Fukuoka University School of Medicine, Fukuoka, Japan について
Kuroda Rieko について
Biotechnology and Food Research Institute, Fukuoka, Japan について
Hirano Yoshio について
Biotechnology and Food Research Institute, Fukuoka, Japan について
Nagata Kaori について
Nutrition for Life Association Co., Ltd. Japan について
Miura Shinichiro について
Department of Cardiology, Fukuoka University School of Medicine, Fukuoka, Japan について
Saku Keijiro について
Department of Cardiology, Fukuoka University School of Medicine, Fukuoka, Japan について
Urata Hidenori について
Department of Cardiovascular Diseases, Fukuoka University Chikushi Hospital, Fukuoka, Japan について
Biomedicine & Pharmacotherapy について
飲料 について
治療法 について
塩化ナトリウム について
食塩 について
心拍 について
タデ属 について
血圧 について
高血圧症 について
経口投与 について
基準線 について
野生型マウス について
抽出物 について
キマーゼ について
キマーゼ阻害剤 について
抑制効果 について
高塩 について
高血圧 について
キマーゼ について
Polygonum hydropiper について
循環系の臨床医学一般 について
循環系の基礎医学 について
食塩 について
誘発 について
血圧 について
マウス について
Polygonum について
葉 について
抑制効果 について