Zhao Zhengang について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China について
Zhao Zhengang について
Overseas Expertise Introduction Center for Discipline (Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center)), Guangzhou 510640, China について
Yan Huaifeng について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China について
Zheng Rui について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China について
Khan Muhammad Saeed について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China について
Fu Xiong について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China について
Fu Xiong について
Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China について
Zhang Zhanying について
Centre for Tropical Crops and Biocommodities, Queensland University of Technology, Brisbane, Australia について
Industrial Crops and Products について
果皮 について
サトウキビ について
品種 について
グルコシド について
サプリメント について
キャラクタリゼーション について
タンデム質量分析 について
エレクトロスプレイイオン化 について
アントシアニン について
四重極 について
総抗酸化活性 について
飛行時間 について
抗酸化活性 について
抽出物 について
植物の生化学 について
サトウキビ について
Saccharum について
外皮 について
抽出物 について
アントシアニン について
特性化 について
抗酸化活性 について