Chen Ligen について
College of Chemistry and Molecular Engineering, Nanjing Tech University, Nanjing 211816, PR China について
Chen Ligen について
School of Marine and Bioengineering, Yancheng Institute of Technology, Yancheng 224051, China について
Chen Ligen について
Jiangsu Key Laboratory of Biochemistry and Biotechnology of Marine Wetland, Yancheng Institute of Technology, Yancheng 224051, PR China について
School of Marine and Bioengineering, Yancheng Institute of Technology, Yancheng 224051, China について
Jiangsu Key Laboratory of Biochemistry and Biotechnology of Marine Wetland, Yancheng Institute of Technology, Yancheng 224051, PR China について
Chen Dan について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, PR China について
Chen Guijie について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, PR China について
Liu Junwei について
School of Marine and Bioengineering, Yancheng Institute of Technology, Yancheng 224051, China について
Zeng Xiaoxiong について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, PR China について
Shao Rong について
Jiangsu Key Laboratory of Biochemistry and Biotechnology of Marine Wetland, Yancheng Institute of Technology, Yancheng 224051, PR China について
Zhu Hongjun について
College of Chemistry and Molecular Engineering, Nanjing Tech University, Nanjing 211816, PR China について
International Journal of Biological Macromolecules について
発酵性 について
生物活性 について
ヒト について
還元糖 について
肥満 について
消化性 について
発酵 について
多糖類 について
腸液 について
機能性食品 について
褐藻類 について
腸内微生物 について
Ascophyllum について
健康 について
硫酸化多糖類 について
多糖類 について
Ascophyllum nodosum について
in vitro消化性 について
腸内細菌叢 について
短鎖脂肪酸 について
多糖類 について
褐藻類 について
Ascophyllum について
硫酸化多糖類 について
消化性 について
ヒト について
腸内微生物 について