Huang Lu について
Jiangsu Co-Innovation Center of Efficient Processing and Utilization of Forest Resources, Nanjing Forestry University, Nanjing, China について
Huang Lu について
College of Chemical Engineering, Nanjing Forestry University, Nanjing, China について
Huang Lu について
Jiangsu Province Key Laboratory of Green Biomass-based Fuels and Chemicals, Nanjing, China について
Xu Yong について
Jiangsu Co-Innovation Center of Efficient Processing and Utilization of Forest Resources, Nanjing Forestry University, Nanjing, China について
Xu Yong について
College of Chemical Engineering, Nanjing Forestry University, Nanjing, China について
Xu Yong について
Jiangsu Province Key Laboratory of Green Biomass-based Fuels and Chemicals, Nanjing, China について
Journal of Food Processing and Preservation について
大豆粉 について
アミノ酸 について
脱脂 について
栄養素 について
タンパク質 について
直交性 について
反栄養素 について
溶解度 について
食品 について
トリプシン阻害剤 について
触媒 について
食品分析 について
品質 について
脂肪酸 について
薬物 について
粗蛋白質 について
酸触媒 について
食品の品質 について
酢酸 について
触媒 について
大豆粉 について
抗栄養因子 について
還元 について