Brodmann Theodor について
Department of Food Sciences and Technology, University of Natural Resources and Life Science Vienna について
Endo Akihito について
Department of Food and Cosmetic Science, Tokyo University of Agriculture について
Gueimonde Miguel について
Instituto de Productos Lacteos de Asturias, Spanish Higher Research Council について
Vinderola Gabriel について
Instituto de Lactologia Industrial (UNL-CONICET), National University of the Litoral について
Kneifel Wolfgang について
Department of Food Sciences and Technology, University of Natural Resources and Life Science Vienna について
de Vos Willem M. について
Laboratory of Microbiology, Wageningen University and Research について
de Vos Willem M. について
Immunobiology Research Program, Research Programs Unit, Faculty of Medicine, University of Helsinki について
Salminen Seppo について
Functional Foods Forum, Faculty of Medicine, University of Turku について
Gomez-Gallego Carlos について
Functional Foods Forum, Faculty of Medicine, University of Turku について
Frontiers in Microbiology (Web) について
腸内微生物 について
安全性 について
毒物学 について
食品 について
乳酸菌 について
マイクロバイオーム について
ヒト について
適応性 について
プロバイオティクス について
認証 について
欧州連合 について
微生物 について
安全評価 について
ゲノム配列 について
新開発食品 について
新しい微生物 について
安全性 について
Bacteroides xylanisolvens について
Akkermansia muciniphila について
フルクトフィル乳酸菌 について
faecalibacterium prausnitzii について
微生物の生態 について
ヒト について
消費 について
微生物 について
安全性 について
ヨーロッパ について
評価 について
用例 について