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J-GLOBAL ID:201802231628987239   整理番号:18A1198659

摂食行動の質の制御に関与する神経および分子機構:食事選択と摂食パターン【JST・京大機械翻訳】

Neural and Molecular Mechanisms Involved in Controlling the Quality of Feeding Behavior: Diet Selection and Feeding Patterns
著者 (1件):
資料名:
巻:号: 10  ページ: 1151  発行年: 2017年 
JST資料番号: U7255A  ISSN: 2072-6643  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 文献レビュー  発行国: スイス (CHE)  言語: 英語 (EN)
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著者らは著者らが食べるものである。摂食の3つの側面がある。これらの側面は,摂食の量(どの程度)と質(何かという)を表している。食事の定量的側面は,体重が主にカロリー摂取量と消費量のバランスにより決定されるため,広く研究されている。対照的に,摂食の定性的側面を調節する機構についてはほとんど知られていないが,それらは体重と健康の制御にも有意に影響する。しかしながら,体重減少および体重回復に関連する摂食品質の2つの側面を,本レビューにおいて議論する:マクロ栄養素に基づく食事選択(何か)および摂食パターン(時)。本レビューは,体重と健康の制御におけるこれら2つの因子の重要性とそれらを調節する中心的機構をカバーする。これらの話題に関する比較的限定的で断片化された知識は,摂食行動の定性的側面の統合的理解を欠いていることを示している。体重管理のより良い理解を促進するために,研究努力は,摂食行動の質と量を制御する機構に焦点を合わせなければならない。この理解は体重制御を達成し,体重減少後の体重回復を防止するための食事介入の改善に寄与する。Copyright 2018 The Author(s) All rights reserved. Translated from English into Japanese by JST.【JST・京大機械翻訳】
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, 【Automatic Indexing@JST】
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分類 (2件):
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食品一般  ,  代謝異常・栄養性疾患の治療 
引用文献 (339件):
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  • GBD2015 Risk Factors Collaborators. Global, regional, and national comparative risk assessment of 79 behavioural, environmental and occupational, and metabolic risks or clusters of risks, 1990-2015: A systematic analysis for the global burden of disease study 2015. Lancet 2016, 388, 1659-1724.
  • McDaid, A.F.; Joshi, P.K.; Porcu, E.; Komljenovic, A.; Li, H.; Sorrentino, V.; Litovchenko, M.; Bevers, R.P.J.; Rueger, S.; Reymond, A.; et al. Bayesian association scan reveals loci associated with human lifespan and linked biomarkers. Nat. Commun. 2017, 8, 15842.
  • GBD2015 DALYs and HALE Collaborators. Global, regional, and national disability-adjusted life-years (dalys) for 315 diseases and injuries and healthy life expectancy (hale), 1990-2015: A systematic analysis for the global burden of disease study 2015. Lancet 2016, 388, 1603-1658.
  • Gletsu-Miller, N.; McCrory, M.A. Modifying eating behavior: Novel approaches for reducing body weight, preventing weight regain, and reducing chronic disease risk. Adv. Nutr. 2014, 5, 789-791.
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