Sasaki Azusa について
Graduate School of Life and Environmental Sciences, Kyoto Prefectural University, Kyoto, Japan について
Nakamura Yasushi について
Graduate School of Life and Environmental Sciences, Kyoto Prefectural University, Kyoto, Japan について
Nakamura Yasushi について
Horticultural Division, Kyoto Prefectural Agriculture, Forestry and Fisheries Technology Center, Kyoto, Japan について
Kobayashi Yukiko について
Graduate School of Life and Environmental Sciences, Kyoto Prefectural University, Kyoto, Japan について
Aoi Wataru について
Graduate School of Life and Environmental Sciences, Kyoto Prefectural University, Kyoto, Japan について
Nakamura Takako について
Graduate School of Life and Environmental Sciences, Kyoto Prefectural University, Kyoto, Japan について
Shirota Koji について
Horticultural Division, Kyoto Prefectural Agriculture, Forestry and Fisheries Technology Center, Kyoto, Japan について
Suetome Noboru について
Horticultural Division, Kyoto Prefectural Agriculture, Forestry and Fisheries Technology Center, Kyoto, Japan について
Fukui Michiaki について
Department of Endocrinology and Metabolism, Kyoto Prefectural University of Medicine, Kyoto, Japan について
Matsuo Tomoaki について
Graduate School of Life and Environmental Sciences, Kyoto Prefectural University, Kyoto, Japan について
Okamoto Shigehisa について
Department of Food Science and Biotechnology, Kagoshima University, Kagoshima, Japan について
Tashiro Yuri について
Graduate School of Life and Environmental Sciences, Kyoto Prefectural University, Kyoto, Japan について
Park Eun Y. について
Graduate School of Life and Environmental Sciences, Kyoto Prefectural University, Kyoto, Japan について
Park Eun Y. について
Department of Food Science, Korea Christian University, Seoul, South Korea について
Sato Kenji について
Graduate School of Life and Environmental Sciences, Kyoto Prefectural University, Kyoto, Japan について
Sato Kenji について
Division of Applied Biosciences, Graduate School of Agriculture, Kyoto University, Kyoto, Japan について
Journal of Ethnic Foods について
消費者 について
漬物 について
調理 について
血糖 について
日本 について
アンケート について
官能検査 について
料理 について
ジュース飲料 について
野菜 について
ヒト について
消費者受容性 について
登録栄養士 について
血糖値 について
機能性飲料 について
食品一般 について
料理 について
調製 について
日本 について
野菜 について
カツラ について
機能性飲料 について