Zhang Yimin について
Lab of Beef Processing and Quality Control, College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Taian, Shandong 271018, PR China について
Qin Libo について
Lab of Beef Processing and Quality Control, College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Taian, Shandong 271018, PR China について
Mao Yanwei について
Lab of Beef Processing and Quality Control, College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Taian, Shandong 271018, PR China について
Hopkins David L. について
Lab of Beef Processing and Quality Control, College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Taian, Shandong 271018, PR China について
Hopkins David L. について
NSW Department of Primary Industries, Centre for Red Meat and Sheep Development, PO Box 129, Cowra, NSW 2794, Australia について
Han Guangxing について
Sishui Xinlv Food Co., Ltd., Jining, Shandong 273200, PR China について
Zhu Lixian について
Lab of Beef Processing and Quality Control, College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Taian, Shandong 271018, PR China について
Luo Xin について
Lab of Beef Processing and Quality Control, College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Taian, Shandong 271018, PR China について
Luo Xin について
Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Production and Processing Quality and Safety Control, Nanjing, Jiangsu 210000, PR China. について
Meat Science について
明度 について
桜桃 について
酸素過多 について
冷蔵 について
メトミオグロビン について
牛肉 について
一酸化炭素 について
脂質酸化 について
暗所 について
生肉の品質と処理 について
一酸化炭素 について
包装 について
高酸素 について