School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510641, China について
Academy of Contemporary Food Engineering, South China University of Technology, Guangzhou Higher Education Mega Center, Guangzhou 510006, China について
Engineering and Technological Research Centre of Guangdong Province on Intelligent Sensing and Process Control of Cold Chain Foods, Guangzhou Higher Education Mega Centre, Guangzhou 510006, China について
Pu Hongbin について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510641, China について
Pu Hongbin について
Academy of Contemporary Food Engineering, South China University of Technology, Guangzhou Higher Education Mega Center, Guangzhou 510006, China について
Pu Hongbin について
Engineering and Technological Research Centre of Guangdong Province on Intelligent Sensing and Process Control of Cold Chain Foods, Guangzhou Higher Education Mega Centre, Guangzhou 510006, China について
Sun Da-Wen について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510641, China について
Sun Da-Wen について
Academy of Contemporary Food Engineering, South China University of Technology, Guangzhou Higher Education Mega Center, Guangzhou 510006, China について
Sun Da-Wen について
Engineering and Technological Research Centre of Guangdong Province on Intelligent Sensing and Process Control of Cold Chain Foods, Guangzhou Higher Education Mega Centre, Guangzhou 510006, China について
Sun Da-Wen について
Food Refrigeration and Computerized Food Technology, University College Dublin, National University of Ireland, Agriculture and Food Science Centre, Belfield, Dublin 4, Ireland について
LWT - Food Science and Technology について
予測 について
画像 について
最適化 について
波長 について
導関数 について
豚肉 について
平滑化 について
乗算 について
前処理 について
スペクトル について
射影 について
アルゴリズム について
簡素化 について
調理 について
サポートベクトル回帰 について
筋肉内脂肪含量 について
相関最適化ワーピング について
一次導関数 について
逐次射影アルゴリズム について
サポートベクトル回帰 について
動物性水産食品 について
生肉の品質と処理 について
食品の分析 について
スペクトル について
前処理 について
調理 について
豚肉 について
筋肉 について
筋肉内脂肪 について
含量 について
予測 について