Zhu Yingying について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE, Key Laboratory of Meat Processing, MOA, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production, Processing and Quality Control, Nanjing Agricultural University について
Shi Xuebin について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE, Key Laboratory of Meat Processing, MOA, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production, Processing and Quality Control, Nanjing Agricultural University について
Lin Xisha について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE, Key Laboratory of Meat Processing, MOA, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production, Processing and Quality Control, Nanjing Agricultural University について
Ye Keping について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE, Key Laboratory of Meat Processing, MOA, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production, Processing and Quality Control, Nanjing Agricultural University について
Xu Xinglian について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE, Key Laboratory of Meat Processing, MOA, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production, Processing and Quality Control, Nanjing Agricultural University について
Li Chunbao について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE, Key Laboratory of Meat Processing, MOA, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production, Processing and Quality Control, Nanjing Agricultural University について
Zhou Guanghong について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE, Key Laboratory of Meat Processing, MOA, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production, Processing and Quality Control, Nanjing Agricultural University について
Frontiers in Microbiology (Web) について
リポ多糖類 について
乳酸桿菌属 について
結腸 について
転写因子 について
食肉タンパク質 について
腸内微生物 について
牛肉 について
アップレギュレーション について
受容体 について
カゼイン について
タンパク質 について
代謝産物 について
大豆タンパク質 について
ストレス応答 について
腸内細菌 について
動物の代謝と栄養一般 について
細胞生理一般 について
異種生物間相互作用 について
飼料 について
牛肉 について
ニワトリ について
大豆蛋白質 について
ラット について
腸内細菌叢 について
代謝産物 について
誘導 について