Abdullah Norazlin について
Department of Technology and Natural Resources, Faculty of Applied Sciences and Technology, Universiti Tun Hussein Onn Malaysia, UTHM Pagoh Campus, Pagoh Education Hub, KM 1, Jalan Panchor, 84600 Muar, Johor, Malaysia について
Wahab Najihah について
Department of Technology and Natural Resources, Faculty of Applied Sciences and Technology, Universiti Tun Hussein Onn Malaysia, UTHM Pagoh Campus, Pagoh Education Hub, KM 1, Jalan Panchor, 84600 Muar, Johor, Malaysia について
Saruan Nurathirah について
Department of Technology and Natural Resources, Faculty of Applied Sciences and Technology, Universiti Tun Hussein Onn Malaysia, UTHM Pagoh Campus, Pagoh Education Hub, KM 1, Jalan Panchor, 84600 Muar, Johor, Malaysia について
Matias-Peralta Hazel Monica について
Department of Technology and Natural Resources, Faculty of Applied Sciences and Technology, Universiti Tun Hussein Onn Malaysia, UTHM Pagoh Campus, Pagoh Education Hub, KM 1, Jalan Panchor, 84600 Muar, Johor, Malaysia について
Xavier Navis Ryan について
Department of Technology and Natural Resources, Faculty of Applied Sciences and Technology, Universiti Tun Hussein Onn Malaysia, UTHM Pagoh Campus, Pagoh Education Hub, KM 1, Jalan Panchor, 84600 Muar, Johor, Malaysia について
Muhammad Norhayati について
Department of Technology and Natural Resources, Faculty of Applied Sciences and Technology, Universiti Tun Hussein Onn Malaysia, UTHM Pagoh Campus, Pagoh Education Hub, KM 1, Jalan Panchor, 84600 Muar, Johor, Malaysia について
Talip Balkis A. について
Department of Technology and Natural Resources, Faculty of Applied Sciences and Technology, Universiti Tun Hussein Onn Malaysia, UTHM Pagoh Campus, Pagoh Education Hub, KM 1, Jalan Panchor, 84600 Muar, Johor, Malaysia について
Bakar Mohd Fadzelly Abu について
Department of Technology and Natural Resources, Faculty of Applied Sciences and Technology, Universiti Tun Hussein Onn Malaysia, UTHM Pagoh Campus, Pagoh Education Hub, KM 1, Jalan Panchor, 84600 Muar, Johor, Malaysia について
Materials Today: Proceedings について
物理的性質 について
クリーム について
ペースト について
マレーシア について
官能検査 について
ステロール について
脂環式アルコール について
質感 について
ココナッツ について
アーモンド乳 について
コレステロール について
ヤシ乳 について
Lemak Cili API について
Spicy について
れき について
原乳の品質と処理 について
コレステロール について
ヤシ について
乳 について
ココヤシ について
置換 について
栄養 について
物理的性質 について