Dou Zhi について
College of Agronomy, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, PR China について
Dou Zhi について
Jiangsu Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology/Jiangsu Co-Innovation Center for Modern Production Technology of Grain Crops, Yangzhou University, Yangzhou 225001, PR China について
Tang She について
College of Agronomy, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, PR China について
Tang She について
Jiangsu Collaborative Innovation Center for Modern Crop Production, Nanjing 210095, PR China について
Chen Wenzhu について
College of Agronomy, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, PR China について
Zhang Haixiang について
College of Agronomy, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, PR China について
Li Ganghua について
College of Agronomy, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, PR China について
Li Ganghua について
Jiangsu Collaborative Innovation Center for Modern Crop Production, Nanjing 210095, PR China について
Liu Zhenghui について
College of Agronomy, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, PR China について
Liu Zhenghui について
Jiangsu Collaborative Innovation Center for Modern Crop Production, Nanjing 210095, PR China について
Ding Chengqiang について
College of Agronomy, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, PR China について
Ding Chengqiang について
Jiangsu Collaborative Innovation Center for Modern Crop Production, Nanjing 210095, PR China について
Chen Lin について
College of Agronomy, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, PR China について
Chen Lin について
Jiangsu Collaborative Innovation Center for Modern Crop Production, Nanjing 210095, PR China について
Wang Shaohua について
College of Agronomy, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, PR China について
Wang Shaohua について
Jiangsu Collaborative Innovation Center for Modern Crop Production, Nanjing 210095, PR China について
Zhang Hongcheng について
Jiangsu Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology/Jiangsu Co-Innovation Center for Modern Production Technology of Grain Crops, Yangzhou University, Yangzhou 225001, PR China について
Ding Yanfeng について
College of Agronomy, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, PR China について
Ding Yanfeng について
Jiangsu Collaborative Innovation Center for Modern Crop Production, Nanjing 210095, PR China について
Journal of Cereal Science について
地球温暖化 について
品質 について
アミノ酸 について
登熟 について
アミロペクチン について
温暖化 について
品種 について
高温 について
粘度 について
ペースト について
栽培品種 について
糊化 について
米粒 について
穀粒品質 について
ジャポニカ米 について
穀類とその製品一般 について
揚子江デルタ について
下流域 について
ジャポニカ米 について
栽培品種 について
穀粒品質 について
登熟 について
段階 について
フィールド について
温暖化 について