Liao Yuxiao について
Department of Nutrition and Food Hygiene, Hubei Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Tongji Medical College, Huazhong University of Science and Technology, Hangkong Road 13, 430030 Wuhan, China について
Liao Yuxiao について
Department of Nutrition and Food Hygiene and MOE Key Lab of Environment and Health, School of Public Health, Tongji Medical College, Huazhong University of Science and Technology, Hangkong Road 13, 430030 Wuhan, China について
Peng Zhao について
Department of Nutrition and Food Hygiene, Hubei Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Tongji Medical College, Huazhong University of Science and Technology, Hangkong Road 13, 430030 Wuhan, China について
Peng Zhao について
Department of Nutrition and Food Hygiene and MOE Key Lab of Environment and Health, School of Public Health, Tongji Medical College, Huazhong University of Science and Technology, Hangkong Road 13, 430030 Wuhan, China について
Chen Liangkai について
Department of Nutrition and Food Hygiene, Hubei Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Tongji Medical College, Huazhong University of Science and Technology, Hangkong Road 13, 430030 Wuhan, China について
Chen Liangkai について
Department of Nutrition and Food Hygiene and MOE Key Lab of Environment and Health, School of Public Health, Tongji Medical College, Huazhong University of Science and Technology, Hangkong Road 13, 430030 Wuhan, China について
Nuessler Andreas K. について
Department of Traumatology, BG Trauma Center, University of Tuebingen, Schnarrenbergstr. 95, 72076 Tuebingen, Germany について
Liu Liegang について
Department of Nutrition and Food Hygiene, Hubei Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Tongji Medical College, Huazhong University of Science and Technology, Hangkong Road 13, 430030 Wuhan, China について
Liu Liegang について
Department of Nutrition and Food Hygiene and MOE Key Lab of Environment and Health, School of Public Health, Tongji Medical College, Huazhong University of Science and Technology, Hangkong Road 13, 430030 Wuhan, China について
Yang Wei について
Department of Nutrition and Food Hygiene, Hubei Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Tongji Medical College, Huazhong University of Science and Technology, Hangkong Road 13, 430030 Wuhan, China について
Yang Wei について
Department of Nutrition and Food Hygiene and MOE Key Lab of Environment and Health, School of Public Health, Tongji Medical College, Huazhong University of Science and Technology, Hangkong Road 13, 430030 Wuhan, China について
Food and Chemical Toxicology について
腸内微生物 について
ヒト について
マイコトキシン について
毒性 について
性差 について
穀類 について
培養細胞 について
消化器 について
免疫毒性 について
動物 について
脂環式化合物 について
スピロ化合物 について
酸素複素環化合物 について
架橋化合物 について
エノン について
ポリオール について
分子機構 について
免疫系 について
健康 について
腸内フローラ について
微生物起原の毒性 について
デオキシニバレノール について
デオキシニバレノール について
腸内細菌叢 について
免疫毒性 について