Hu Yinzhou について
Zhejiang University, College of Biosystems Engineering and Food Science, Fuli Institute of Food Science, Zhejiang Key Laboratory for Agro-Food Processing, Zhejiang R & D Center for Food Technology and Equipment, Key Laboratory for Agro-Food Risk Assessment of Ministry of Agriculture, Hang... について
Hu Yinzhou について
School of Life Sciences, Shaoxing University, Shaoxing 312000, China について
Xu Junli について
Food Refrigeration and Computerized Food Technology (FRCFT), School of Biosystems and Food Engineering, University College Dublin, National University of Ireland, Agriculture and Food Science Centre, Belfield, Dublin 4, Ireland について
Huang Weisu について
Zhejiang Economic & Trade Polytechnic, Department of Applied Technology, Hangzhou 310018, China について
Zhao Yajing について
Zhejiang University, College of Biosystems Engineering and Food Science, Fuli Institute of Food Science, Zhejiang Key Laboratory for Agro-Food Processing, Zhejiang R & D Center for Food Technology and Equipment, Key Laboratory for Agro-Food Risk Assessment of Ministry of Agriculture, Hang... について
Li Maiquan について
Zhejiang University, College of Biosystems Engineering and Food Science, Fuli Institute of Food Science, Zhejiang Key Laboratory for Agro-Food Processing, Zhejiang R & D Center for Food Technology and Equipment, Key Laboratory for Agro-Food Risk Assessment of Ministry of Agriculture, Hang... について
Wang Mengmeng について
Zhejiang University, College of Biosystems Engineering and Food Science, Fuli Institute of Food Science, Zhejiang Key Laboratory for Agro-Food Processing, Zhejiang R & D Center for Food Technology and Equipment, Key Laboratory for Agro-Food Risk Assessment of Ministry of Agriculture, Hang... について
Zheng Lufei について
Institute of Quality Standard and Testing Technology for Agro-Products of CAAs, Quality Standard Research Center of Ministry of agriculture of Agro-Products, Beijing 100081, China について
Lu Baiyi について
Zhejiang University, College of Biosystems Engineering and Food Science, Fuli Institute of Food Science, Zhejiang Key Laboratory for Agro-Food Processing, Zhejiang R & D Center for Food Technology and Equipment, Key Laboratory for Agro-Food Risk Assessment of Ministry of Agriculture, Hang... について
Food Chemistry について
植物ステロール について
側鎖 について
構造活性相関 について
遺伝的アルゴリズム について
三次元 について
ステロール について
熱安定性 について
速度論 について
回帰モデル について
定量的構造活性相関 について
二重結合 について
部分最小二乗回帰 について
食用油脂,マーガリン について
オイル について
マトリックス について
ステロール について
熱安定性 について
構造活性相関 について