Zhao Lingling について
Institute of Analytical Science, Shaanxi Provincial Key Lab of Electroanalytical Chemistry, Northwest University, 229 North TaiBai Road, Xi’an, 710069, China について
Zhao Lingling について
Institute of Apicultural Research, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing, 100093, China について
Qi Suzhen について
Institute of Apicultural Research, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing, 100093, China について
Qi Suzhen について
Risk Assessment Laboratory for Bee Products Quality and Safety of Ministry of Agriculture, Beijing, 100093, China について
Liang Xinwen について
Institute of Apicultural Research, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing, 100093, China について
Shan Jihao について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing, 100081, China について
Cao Wei について
Institute of Analytical Science, Shaanxi Provincial Key Lab of Electroanalytical Chemistry, Northwest University, 229 North TaiBai Road, Xi’an, 710069, China について
Wu Liming について
Institute of Apicultural Research, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing, 100093, China について
Wu Liming について
Risk Assessment Laboratory for Bee Products Quality and Safety of Ministry of Agriculture, Beijing, 100093, China について
Xue Xiaofeng について
Institute of Apicultural Research, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing, 100093, China について
Xue Xiaofeng について
Risk Assessment Laboratory for Bee Products Quality and Safety of Ministry of Agriculture, Beijing, 100093, China について
International Journal of Food Science and Technology について
花粉 について
高感度 について
信頼性 について
ペプチド について
発酵 について
アミノ酸 について
感受性 について
生体アミン について
タンデム質量分析 について
リスク評価 について
タンパク質 について
ミツバチ について
アブラナ について
品質評価 について
ハチ花粉 について
動物性水産食品 について
ミツバチ花粉 について
生体アミン について
定量 について
分布 について