Khan Ammar Ahmad について
Department of Food Science, University of Otago, PO Box 56, Dunedin, New Zealand について
Khan Ammar Ahmad について
National Institute of Food Science and Technology, University of Agriculture, Faisalabad, Pakistan について
Khan Ammar Ahmad について
University Institute of Diet and Nutritional Sciences, The University of Lahore, Pakistan について
Randhawa Muhammad Atif について
National Institute of Food Science and Technology, University of Agriculture, Faisalabad, Pakistan について
Carne Alan について
Department of Biochemistry, University of Otago, PO Box 56, Dunedin 9054, New Zealand について
Mohamed Ahmed Isam A. について
Department of Food Science and Nutrition, College of Food and Agricultural Sciences, King Saud University, Riyadh, Saudi Arabia について
Al-Juhaimi Fahad Y. について
Department of Food Science and Nutrition, College of Food and Agricultural Sciences, King Saud University, Riyadh, Saudi Arabia について
Barr David について
Department of Chemistry, University of Otago, PO Box 56, Dunedin 9054, New Zealand について
Reid Malcolm について
Department of Chemistry, University of Otago, PO Box 56, Dunedin 9054, New Zealand について
Bekhit Alaa El-Din A. について
Department of Food Science, University of Otago, PO Box 56, Dunedin, New Zealand について
Innovative Food Science and Emerging Technologies について
鶏肉 について
後処理 について
ニッケル について
無機質 について
脱骨 について
牛肉 について
調理 について
銅 について
安全性 について
ロース について
むね肉 について
パルス電場 について
パルス電場 について
牛肉 について
ニワトリ について
Intensity について
微量ミネラル について
マクロ鉱物 について
生肉の品質と処理 について
食品照射 について
微生物検査法 について
牛肉 について
鶏肉 について
マクロ について
ミネラル について
パルス電場 について