Ye Keping について
Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, Nanjing Agricultural University, 210095, Nanjing, Jiangsu, PR China について
Zhang Xinxiao について
Institute of Agricultural Products Processing, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences, 210014, Nanjing, Jiangsu, PR China について
Huang Yan について
Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, Nanjing Agricultural University, 210095, Nanjing, Jiangsu, PR China について
Liu Jia について
Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, Nanjing Agricultural University, 210095, Nanjing, Jiangsu, PR China について
Liu Mei について
Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, Nanjing Agricultural University, 210095, Nanjing, Jiangsu, PR China について
Zhou Guanghong について
Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control, Nanjing Agricultural University, 210095, Nanjing, Jiangsu, PR China について
LWT - Food Science and Technology について
Enterococcus について
アップレギュレーション について
リステリア菌 について
接着 について
代謝産物 について
遺伝子発現 について
Listeria について
病原性 について
Caco2細胞 について
バクテリオシン について
毒性 について
遺伝子 について
hlyA遺伝子 について
病原遺伝子 について
Enterococcus faecium について
Listeria monocytogenes について
病原性 について
遺伝子発現 について
細胞接着 について
微生物の生化学 について
野菜とその加工品 について
バクテリオシン について
Enterococcus について
Listeria について
性特性 について
阻害 について