Bai Yajuan について
School of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan 410070, PR China について
Bai Yajuan について
Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture/Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing/Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Guangzhou 510610, PR China について
Liu Lei について
Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture/Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing/Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Guangzhou 510610, PR China について
Zhang Ruifen について
Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture/Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing/Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Guangzhou 510610, PR China について
Huang Fei について
Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture/Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing/Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Guangzhou 510610, PR China について
Deng Yuanyuan について
Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture/Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing/Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Guangzhou 510610, PR China について
Zhang Mingwei について
School of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan 410070, PR China について
Zhang Mingwei について
Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture/Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing/Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Guangzhou 510610, PR China について
International Journal of Biological Macromolecules について
酵素 について
最適条件 について
最適化 について
前処理 について
アセチルコリンエステラーゼ について
パルプ について
酵素的分解 について
応答曲面法 について
超高圧 について
ヘキソース について
アルドース について
ペントース について
FTIRスペクトル について
物理化学的性質 について
阻害活性 について
リュウガンパルプ多糖類 について
超高圧力支援酵素処理 について
アセチルコリンエステラーゼ について
酵素一般 について
野菜とその加工品 について
その他の中枢神経系作用薬の基礎研究 について
高圧力 について
支援 について
酵素 について
パルプ について
多糖類 について
アセチルコリンエステラーゼ について
阻害活性 について
収量 について
最大化 について