Hidese Ryota について
Department of Bioscience, Graduate School of Science and Technology, Kwansei-Gakuin University, 2-1 Gakuen, Sanda, Hyogo 669-1337, Japan について
Kawato Katsuhiro について
Department of Bioscience, Graduate School of Science and Technology, Kwansei-Gakuin University, 2-1 Gakuen, Sanda, Hyogo 669-1337, Japan について
Nakura Yukiko について
Department of Developmental Medicine, Research Institute, Osaka Women’s and Children’s Hospital, Osaka 594-1101, Japan について
Fujiwara Ayako について
Department of Bioscience, Graduate School of Science and Technology, Kwansei-Gakuin University, 2-1 Gakuen, Sanda, Hyogo 669-1337, Japan について
Yasukawa Kiyoshi について
Division of Food Science and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto University, Sakyo-ku, Kyoto 606-8502, Japan について
Yanagihara Itaru について
Department of Developmental Medicine, Research Institute, Osaka Women’s and Children’s Hospital, Osaka 594-1101, Japan について
Fujiwara Shinsuke について
Department of Bioscience, Graduate School of Science and Technology, Kwansei-Gakuin University, 2-1 Gakuen, Sanda, Hyogo 669-1337, Japan について
Biochemical and Biophysical Research Communications について
古細菌 について
感受性 について
生物活性 について
熱安定性 について
DNA【核酸】 について
巻戻し について
RNA【核酸】 について
DNAヘリカーゼ について
好熱性 について
組換タンパク質 について
オーバハング について
二本鎖DNA について
Upf1 について
ヘリカーゼ について
RNAヘリカーゼ について
Helicase について
超好熱菌 について
PCR について
雑音低減 について
デジタルPCR について
酵素一般 について
熱安定性 について
DNAヘリカーゼ について
デジタルPCR について
感受性 について