Huang Jieping について
College of Animal Science and Technology, Northwest A&F University, Yangling, Shaanxi, China について
Huang Jieping について
College of Life Science, Xinyang Normal University, Xinyang, Henan, China について
Huang Jieping について
Institute for Conservation and Utilization of Agro-bioresources in Dabie Mountains, Xinyang, Henan, China について
Zhang Mingming について
College of Animal Science and Technology, Northwest A&F University, Yangling, Shaanxi, China について
Zhang Mingming について
College of Life Science, Xinyang Normal University, Xinyang, Henan, China について
Zhang Mingming について
Institute for Conservation and Utilization of Agro-bioresources in Dabie Mountains, Xinyang, Henan, China について
Ye Runqing について
College of Life Science, Xinyang Normal University, Xinyang, Henan, China について
Ye Runqing について
Institute for Conservation and Utilization of Agro-bioresources in Dabie Mountains, Xinyang, Henan, China について
College of Life Science, Xinyang Normal University, Xinyang, Henan, China について
Institute for Conservation and Utilization of Agro-bioresources in Dabie Mountains, Xinyang, Henan, China について
Lei Chuzhao について
College of Animal Science and Technology, Northwest A&F University, Yangling, Shaanxi, China について
Animal Science Journal について
枝肉 について
重量 について
脊柱 について
ブタ について
脊髄 について
豚肉 について
遺伝子型 について
胸髄 について
枝肉重量 について
脊椎 について
椎骨 について
生肉の品質と処理 について
PIC について
ブタ について
枝肉重量 について
椎骨 について