Zhang Yao について
Colin Ratledge Center for Microbial Lipids, School of Agricultural Engineering and Food Science, Key Laboratory of Shandong Provincial Universities for Technologies in Functional Agricultural Products, Shandong University of Technology, Zibo, People’s Republic of China について
Luan Xiao について
School of Food Science and Technolgy, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Zhang Huaiyuan について
Colin Ratledge Center for Microbial Lipids, School of Agricultural Engineering and Food Science, Key Laboratory of Shandong Provincial Universities for Technologies in Functional Agricultural Products, Shandong University of Technology, Zibo, People’s Republic of China について
Garre Victoriano について
Departamento de Geneticay Microbiologia (Unidad ASOCIADA al IQFR-CSIC), Facultad de Biologi, Universidad de Murcia, Murcia, Spain について
Song Yuanda について
Colin Ratledge Center for Microbial Lipids, School of Agricultural Engineering and Food Science, Key Laboratory of Shandong Provincial Universities for Technologies in Functional Agricultural Products, Shandong University of Technology, Zibo, People’s Republic of China について
Song Yuanda について
School of Food Science and Technolgy, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Ratledge Colin について
Department of Biological Sciences, University of Hull, Hull, UK について
Microbial Cell Factories (Web) について
生合成 について
微生物 について
デサチュラーゼ について
栄養価 について
Mucor について
不飽和脂肪酸 について
ポリエン について
Mucor circinelloides について
生合成経路 について
過剰発現 について
デルタ-6デサチュラーゼ について
デルタ-12デサチュラーゼ について
GLA生産 について
相同過剰発現 について
Mucor circinelloides について
遺伝子操作 について
食用油脂,マーガリン について
物質の代謝 について
酵素生理 について
生物学的機能 について
デルタ について
デサチュラーゼ について
過剰発現 について
ムコール について
シル について
リド について
γ-リノレン酸 について