Yildirim Selcuk について
Inst. of Food and Beverage Innovation, Dept. of Life Sciences and Facility Management, Zurich Univ. of Applied Sciences, 8820 Waedenswil, Switzerland について
Rocker Bettina について
Inst. of Food and Beverage Innovation, Dept. of Life Sciences and Facility Management, Zurich Univ. of Applied Sciences, 8820 Waedenswil, Switzerland について
Pettersen Marit Kvalvag について
Nofima - Norwegian Inst. of Food, Fisheries and Aquaculture Research, 1430 Aas, Norway について
Nilsen-Nygaard Julie について
Nofima - Norwegian Inst. of Food, Fisheries and Aquaculture Research, 1430 Aas, Norway について
Ayhan Zehra について
Faculty of Engineering, Dept. of Food Engineering, Sakarya Univ., Serdivan, Sakarya, Turkey について
Rutkaite Ramune について
Faculty of Chemical Technology, Dept. of Polymer Chemistry and Technology, Kaunas Univ. of Technology, 50254 Kaunas, Lithuania について
Radusin Tanja について
Inst. of Food Technology, Univ. of Novi Sad, 21000 Novi Sad, Serbia について
Suminska Patrycja について
Faculty of Food Sciences and Fisheries, Center of Bioimmobilization and Innovative Packaging Materials, West Pomeranian Univ. of Technology, 71-270 Szczecin, Poland について
Marcos Begonya について
IRTA, Food Technology, Finca Camps i Armet s/n, 17121 Monells, Spain について
Coma Veronique について
UMR CNRS 5629, LCPO, Bordeaux Univ., 33607 PESSAC cedex, France について
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety について
シェルフライフ について
酸化防止 について
安全性 について
消費者 について
包装技法 について
食品 について
包装材料 について
酸素 について
食品包装 について
ヨーロッパ について
水分 について
アルケン について
包装食品 について
高品質 について
アクティブパッケージング について
活性包装 について
抗菌包装 について
抗酸化剤放出 について
エチレン吸収体 について
酸素スカベンジャー について
食品包装 について
食品 について
活性包装 について
応用 について