Hashemi Seyed Mohammad Bagher について
Department of Food Science and Technology, College of Agriculture, Fasa University, Fasa, Iran について
Khaneghah Amin Mousavi について
Department of Food Science, Faculty of Food Engineering, University of Campinas (UNICAMP Sao Paulo, Brazil), Campinas, Sao Paulo, Brazil について
Barba Francisco J. について
Nutrition and Food Science Area, Preventive Medicine and Public Health, Food Science, Toxicology and Forensic Medicine Department, Faculty of Pharmacy, UniversitatdeValencia, Avda. Vicent Andres Estelles, s/n 46100 Burjassot, Valencia, Spain について
Lorenzo Jose M. について
Centro Tecnologico de la Carne de Galicia, rua Galicia n° 4, Parque Tecnologico de Galicia, San Cibrao das Vinas, 32900, Ourense, Spain について
Rahman Mohammad Shafiur について
Department of Food Science and Nutrition, College of Agricultural and Marine Sciences, Sultan Qaboos University, P. O. Box 34, Al Khoudh, Muscat 123, Oman について
Amarowicz Ryszard について
Institute of Animal Reproduction and Food Research, Polish Academy of Science, Tuwima 10, Olsztyn, Poland について
Yousefabad Seyed Hossein Asadi について
Department of Food Science and Technology, College of Agriculture, Shiraz University, Shiraz, Iran について
Movahed Mehrnoosh Dabiri について
Department of Food Science and Technology, College of Agriculture, Fasa University, Fasa, Iran について
European Journal of Lipid Science and Technology について
ビタミンE について
脂肪酸 について
食品 について
脂肪酸組成 について
過酸化物価 について
共役ジエン について
NMR【磁気共鳴】 について
乳濁液 について
フェノール類 について
ポリエン について
酸素複素環化合物 について
芳香族縮合化合物 について
脂質酸化 について
エキストラバージンオリーブ油 について
酸化安定性 について
食用油 について
O/W型 について
種子油 について
野生ナシ について
トコフェロール含量 について
脂質酸化 について
油乳濁液 について
速度論パラメータ について
酸化安定性 について
食用油脂,マーガリン について
油脂の性質 について
トコトリエノール について
ナシ について
Pyrus について
種子油 について
水中油型 について
乳濁液 について
食用油 について