Ji Jian について
School of Food Science, State Key Laboratory of Food Science and Technology, National Engineering Research Center for Functional Foods, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Ji Jian について
Synergetic Innovation Center for Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Zhu Pei について
State Key Laboratory of Dairy Biotechnology, Shanghai Engineering Research Center of Dairy Biotechnology, Dairy Research Institute, Bright Dairy & Food Co., Ltd., Shanghai 200436, China について
Zhu Pei について
Synergetic Innovation Center for Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Cui Fangchao について
School of Food Science, State Key Laboratory of Food Science and Technology, National Engineering Research Center for Functional Foods, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Cui Fangchao について
Synergetic Innovation Center for Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Pi Fuwei について
School of Food Science, State Key Laboratory of Food Science and Technology, National Engineering Research Center for Functional Foods, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Pi Fuwei について
Synergetic Innovation Center for Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Zhang Yinzhi について
School of Food Science, State Key Laboratory of Food Science and Technology, National Engineering Research Center for Functional Foods, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Zhang Yinzhi について
Synergetic Innovation Center for Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
School of Food Science, State Key Laboratory of Food Science and Technology, National Engineering Research Center for Functional Foods, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Key Laboratory of Agro-Food Safety and Quality of Ministry of Agriculture, Institute of Quality Standards and Testing Technology for Agro-products, Chinese Academy of Agricultural Sciences, No. 12, Zhongguancun South Street, Beijing 100081, China について
Wang Jiasheng について
School of Food Science, State Key Laboratory of Food Science and Technology, National Engineering Research Center for Functional Foods, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Wang Jiasheng について
Department of Environmental Health Science, College of Public Health, University of Georgia, Athens, GA 30602, USA について
Sun Xiulan について
School of Food Science, State Key Laboratory of Food Science and Technology, National Engineering Research Center for Functional Foods, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Sun Xiulan について
Synergetic Innovation Center for Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Toxins (Web) について
多変量解析 について
毒性 について
生合成 について
アルブミン について
血清 について
代謝 について
代謝産物 について
代謝経路 について
治療法 について
マイコトキシン について
脂肪族アミン について
脂肪族カルボン酸 について
分枝鎖アミノ酸 について
アミノ酸 について
脂肪族アルコール について
アミノアルコール について
ヒドロキシ酸 について
脂環式化合物 について
スピロ化合物 について
酸素複素環化合物 について
架橋化合物 について
エノン について
ポリオール について
第一アミン について
プロファイリング について
デオキシニバレノール について
zearalenone について
複合毒性 について
メタボロミクス について
拮抗効果 について
微生物起原の毒性 について
デオキシニバレノール について
マウス について
血清 について
肝臓 について
代謝 について
プロファイリング について
マイコトキシン について
デオキシニバレノール について
拮抗作用 について