Dong Zhuping について
School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, 381 Wushan Road, Guangzhou, China について
Li Chao について
School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, 381 Wushan Road, Guangzhou, China について
Li Chao について
Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), Guangzhou, China について
Huang Qiang について
School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, 381 Wushan Road, Guangzhou, China について
Huang Qiang について
Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), Guangzhou, China について
Zhang Bin について
School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, 381 Wushan Road, Guangzhou, China について
Zhang Bin について
Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), Guangzhou, China について
Fu Xiong について
School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, 381 Wushan Road, Guangzhou, China について
Fu Xiong について
Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), Guangzhou, China について
Liu Rui Hai について
School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, 381 Wushan Road, Guangzhou, China について
Liu Rui Hai について
Department of Food Science, Stocking Hall, Cornell University, Ithaca, NY 14853, USA について
Journal of Functional Foods について
クロマトグラフィー について
キャラクタリゼーション について
in vitro実験 について
構造特性 について
一酸化窒素 について
免疫賦活作用 について
多糖類 について
TNFα について
インターロイキン について
マクロファージ について
側鎖 について
ヘキソース について
アルドース について
ペントース について
Moringa oleifera について
Moringa oleifera葉 について
多糖類 について
精製 について
構造 について
免疫調節 について
多糖類 について
植物の生化学 について
葉 について
多糖類 について
特性化 について
免疫賦活活性 について