Luo Dong-lan について
State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agro-bioresources/Guangdong Provincial Key Laboratory of Postharvest Science of Fruits and Vegetables, College of Horticulture, South China Agricultural University, People’s Republic of China について
Luo Dong-lan について
School of Food and Pharmaceutical Engineering/Guizhou Engineering Research Center for Fruit Processing, Guiyang College, People’s Republic of China について
Ba Liang-jie について
State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agro-bioresources/Guangdong Provincial Key Laboratory of Postharvest Science of Fruits and Vegetables, College of Horticulture, South China Agricultural University, People’s Republic of China について
Ba Liang-jie について
School of Food and Pharmaceutical Engineering/Guizhou Engineering Research Center for Fruit Processing, Guiyang College, People’s Republic of China について
Shan Wei について
State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agro-bioresources/Guangdong Provincial Key Laboratory of Postharvest Science of Fruits and Vegetables, College of Horticulture, South China Agricultural University, People’s Republic of China について
Kuang Jian-fei について
State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agro-bioresources/Guangdong Provincial Key Laboratory of Postharvest Science of Fruits and Vegetables, College of Horticulture, South China Agricultural University, People’s Republic of China について
Lu Wang-jin について
State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agro-bioresources/Guangdong Provincial Key Laboratory of Postharvest Science of Fruits and Vegetables, College of Horticulture, South China Agricultural University, People’s Republic of China について
Chen Jian-ye について
State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agro-bioresources/Guangdong Provincial Key Laboratory of Postharvest Science of Fruits and Vegetables, College of Horticulture, South China Agricultural University, People’s Republic of China について
Journal of Agricultural and Food Chemistry について
プロモーター領域 について
耐寒性 について
バナナ について
生合成 について
冷蔵 について
遺伝子 について
植物ホルモン について
キャラクタリゼーション について
ゲル について
トランス活性化(遺伝学) について
核局在化 について
内因性 について
WRKY蛋白質 について
ストレス応答 について
WRKY転写因子 について
ABA生合成 について
バナナ果実 について
耐寒性 について
WRKY について
トランス活性 について
酵素一般 について
植物の生化学 について
バナナ について
果実 について
アブシジン酸 について
誘導 について
耐寒性 について
WRKY転写因子 について