The Key Laboratory of Industrial Biotechnology, Ministry of Education, State Key Laboratory of Food Science and Technology, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, School of Biotechnology, Jiangnan University, Jiangsu, China について
Lin Jianchun について
The Key Laboratory of Industrial Biotechnology, Ministry of Education, State Key Laboratory of Food Science and Technology, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, School of Biotechnology, Jiangnan University, Jiangsu, China について
Cui Kaixiang について
The Key Laboratory of Industrial Biotechnology, Ministry of Education, State Key Laboratory of Food Science and Technology, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, School of Biotechnology, Jiangnan University, Jiangsu, China について
Du Rubin について
The Key Laboratory of Industrial Biotechnology, Ministry of Education, State Key Laboratory of Food Science and Technology, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, School of Biotechnology, Jiangnan University, Jiangsu, China について
Zhu Yang について
Bioprocess Engineering Group, Agrotechnology and Food Sciences, Wageningen University and Research, The Netherlands について
The Key Laboratory of Industrial Biotechnology, Ministry of Education, State Key Laboratory of Food Science and Technology, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, School of Biotechnology, Jiangnan University, Jiangsu, China について
Journal of Agricultural and Food Chemistry について
生合成 について
酵母菌属 について
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エタノール発酵 について
食品分析 について
発酵食品 について
培養 について
発酵過程 について
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Saccharomyces cerevisiae について
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エタノール発酵 について
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Saccharomyces cerevisiae について
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発酵 について
尿素 について
代謝 について
微生物相互作用 について