Kobayashi Yumie について
Department of Gastroenterology, Osaka City University Graduate School of Medicine, Osaka, Japan について
Ohfuji Satoko について
Department of Public Health, Osaka City University Graduate School of Medicine, Osaka, Japan について
Kondo Kyoko について
Osaka City University Hospital Administration Division, Osaka, Japan について
Fukushima Wakaba について
Department of Public Health, Osaka City University Graduate School of Medicine, Osaka, Japan について
Sasaki Satoshi について
Department of Social and Preventive Epidemiology, School of Public Health, The University of Tokyo, Tokyo, Japan について
Kamata Noriko について
Department of Gastroenterology, Osaka City University Graduate School of Medicine, Osaka, Japan について
Yamagami Hirokazu について
Department of Gastroenterology, Osaka City University Graduate School of Medicine, Osaka, Japan について
Fujiwara Yasuhiro について
Department of Gastroenterology, Osaka City University Graduate School of Medicine, Osaka, Japan について
Suzuki Yasuo について
Department of Internal Medicine, Sakura Medical Center, Toho University, Chiba, Japan について
Hirota Yoshio について
Department of Public Health, Osaka City University Graduate School of Medicine, Osaka, Japan について
Hirota Yoshio について
College of Healthcare Management, Fukuoka, Japan について
for the Japanese Case-Control Study Group for Ulcerative Colitis について
Journal of Gastroenterology and Hepatology について
食習慣 について
アンケート について
症例報告 について
鉄 について
罹患率 について
マグネシウム について
症例対照研究 について
ヒト について
微量元素 について
銅 について
亜鉛 について
信頼区間 について
オッズ比 について
摂取量 について
食事摂取量 について
性別 について
発症 について
ケースコントロール研究 について
食事性鉄摂取 について
食事性亜鉛摂取 について
潰瘍性大腸炎 について
消化器の疾患 について
消化器疾患の薬物療法 について
食事性鉄 について
亜鉛 について
関連性 について
潰瘍性大腸炎 について
発症 について
日本 について
症例対照研究 について