Chen Yanxia について
College of Food Science, South China Agricultural University, Guangzhou, 510610, PR China について
Chen Yanxia について
Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs/Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou, 510610, PR China について
Ma Yongxuan について
Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs/Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou, 510610, PR China について
Dong Lihong について
Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs/Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou, 510610, PR China について
Jia Xuchao について
Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs/Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou, 510610, PR China について
Liu Lei について
Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs/Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou, 510610, PR China について
Huang Fei について
Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs/Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou, 510610, PR China について
Chi Jianwei について
Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs/Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou, 510610, PR China について
Xiao Juan について
Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs/Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou, 510610, PR China について
Xiao Juan について
College of Food Science, Hainan University, Haikou, 570228, PR China について
Zhang Mingwei について
Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs/Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou, 510610, PR China について
Zhang Ruifen について
Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs/Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou, 510610, PR China について
LWT - Food Science and Technology について
発酵 について
健康食品 について
フェノール類 について
サプリメント について
米糠 について
in vitro実験 について
走査電子顕微鏡 について
微細構造 について
消化 について
真菌類 について
多孔構造 について
総フェノール について
抗酸化活性 について
バイオアクセシビリティ について
脱脂米糠 について
押出 について
発酵 について
抗酸化活性 について
フェノールのバイオアクセシビリティ について
食品の化学・栄養価 について
穀類とその製品一般 について
押出 について
真菌 について
発酵 について
フェノール について
バイオアクセシビリティ について
米糠 について
フェノール類 について
プロファイル について
抗酸化活性 について