Li Yong-xin について
Department of Biomedicine and Food Science, School of Life Science, Jiangsu Normal University, Xuzhou, 221116, Jiangsu Province, PR China について
Zhang Chi について
Department of Biomedicine and Food Science, School of Life Science, Jiangsu Normal University, Xuzhou, 221116, Jiangsu Province, PR China について
Pan Shenyuan について
Department of Biomedicine and Food Science, School of Life Science, Jiangsu Normal University, Xuzhou, 221116, Jiangsu Province, PR China について
Chen Lei について
Department of Biomedicine and Food Science, School of Life Science, Jiangsu Normal University, Xuzhou, 221116, Jiangsu Province, PR China について
Liu Man について
Department of Biomedicine and Food Science, School of Life Science, Jiangsu Normal University, Xuzhou, 221116, Jiangsu Province, PR China について
Liu Man について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University (BTBU), PR China について
Yang Kunlong について
Department of Biomedicine and Food Science, School of Life Science, Jiangsu Normal University, Xuzhou, 221116, Jiangsu Province, PR China について
Zeng Xiaobin について
Center Lab of Longhua Branch and Department of Infectious Disease, Shenzhen People’s Hospital, 2nd Clinical Medical College of Jinan University, Shenzhen, 518120, Guangdong Province, China について
Tian Jun について
Department of Biomedicine and Food Science, School of Life Science, Jiangsu Normal University, Xuzhou, 221116, Jiangsu Province, PR China について
Tian Jun について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University (BTBU), PR China について
LWT - Food Science and Technology について
精油 について
食品分析 について
コショウ属 について
キレート化 について
GC-MS分析 について
酸化防止 について
主成分分析 について
抗真菌作用 について
蒸留 について
捕獲 について
コショウ について
生物活性 について
化学組成 について
鉄(III) について
抗酸化活性 について
Piper Nigrum L について
精油 について
GC-MS について
抗酸化活性 について
抗真菌活性 について
精油,香料 について
食品の分析 について
中国 について
黒コショウ について
Piper について
精油 について
化学成分 について
生物活性 について
分析 について