Wang Ting-Ting について
Institute of Food Quality and Safety, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences, China について
Wang Ting-Ting について
College of Life Sciences, Nanjing Normal University, China について
Shi Zhi Qi について
Institute of Food Quality and Safety, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences, China について
Shi Zhi Qi について
College of Life Sciences, Nanjing Normal University, China について
Hu Liang-Bin について
Department of Food Science, Henan Institute of Science and Technology, China について
Xu Xiao-Feng について
College of Life Sciences, Nanjing Normal University, China について
Han Fengxiang X. について
Department of Chemistry and Biochemistry, Jackson State University, Mississippi, United States について
Zhou Li-Gang について
Department of Plant Pathology, China Agricultural University, China について
Chen Jian について
Department of Food Science, Henan Institute of Science and Technology, China について
Chen Jian について
Institute of Food Quality and Safety, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences, China について
Chen Jian について
Key Laboratory of Food Quality and Safety of Jiangsu Province-State Key Laboratory Breeding Base, Jiangsu Provincial Department of Agriculture and Forestry, China について
Journal of Agricultural and Food Chemistry について
ニトロプルシドナトリウム について
イネ属 について
植物毒性 について
細胞死 について
硝酸レダクターゼ について
抗細菌作用 について
カドミウム について
農作物 について
一酸化窒素 について
一酸化窒素シンターゼ について
実生 について
フェノール類 について
ストレス耐性 について
植物生理学 について
内因性 について
チモール について
Oryza sativa について
カドミウム について
一酸化窒素 について
植物毒性 について
植物の生化学 について
チモール について
内因性 について
一酸化窒素 について
イネ について
Oryza について
実生 について
根 について
カドミウム について
誘発 について
植物毒性 について