Wang Haitao について
School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Liaoning, People’s Republic of China について
Wang Haitao について
National Engineering Research Center of Seafood, Liaoning, People’s Republic of China について
Wang Haitao について
Engineering Research Center of Seafood of Ministry of Education of China, Liaoning, People’s Republic of China について
Xie Yisha について
School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Liaoning, People’s Republic of China について
Xie Yisha について
National Engineering Research Center of Seafood, Liaoning, People’s Republic of China について
Xie Yisha について
Engineering Research Center of Seafood of Ministry of Education of China, Liaoning, People’s Republic of China について
Liu Shan について
School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Liaoning, People’s Republic of China について
Liu Shan について
National Engineering Research Center of Seafood, Liaoning, People’s Republic of China について
Liu Shan について
Engineering Research Center of Seafood of Ministry of Education of China, Liaoning, People’s Republic of China について
Cong Shuang について
School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Liaoning, People’s Republic of China について
Cong Shuang について
National Engineering Research Center of Seafood, Liaoning, People’s Republic of China について
Cong Shuang について
Engineering Research Center of Seafood of Ministry of Education of China, Liaoning, People’s Republic of China について
Song Yukun について
School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Liaoning, People’s Republic of China について
Song Yukun について
National Engineering Research Center of Seafood, Liaoning, People’s Republic of China について
Song Yukun について
Engineering Research Center of Seafood of Ministry of Education of China, Liaoning, People’s Republic of China について
Xu Xianbing について
School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Liaoning, People’s Republic of China について
Xu Xianbing について
National Engineering Research Center of Seafood, Liaoning, People’s Republic of China について
Xu Xianbing について
Engineering Research Center of Seafood of Ministry of Education of China, Liaoning, People’s Republic of China について
Tan Mingqian について
School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Liaoning, People’s Republic of China について
Tan Mingqian について
National Engineering Research Center of Seafood, Liaoning, People’s Republic of China について
Tan Mingqian について
Engineering Research Center of Seafood of Ministry of Education of China, Liaoning, People’s Republic of China について
Journal of Agricultural and Food Chemistry について
アミノ基 について
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センサ について
酸化還元反応 について
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