Kawarasaki Satoko について
Laboratory of Molecular Function of Food, Division of Food Science and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto University, Uji, Japan について
Kuwata Hidetoshi について
Laboratory of Molecular Function of Food, Division of Food Science and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto University, Uji, Japan について
Sawazaki Honami について
Laboratory of Molecular Function of Food, Division of Food Science and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto University, Uji, Japan について
Sakamoto Tomoya について
Laboratory of Molecular Function of Food, Division of Food Science and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto University, Uji, Japan について
Nitta Takahiro について
Laboratory of Molecular Function of Food, Division of Food Science and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto University, Uji, Japan について
Kim Chuu-Sook について
Department of Food Science and Nutrition, University of Ulsan, South Korea について
Jheng Huei-Fen について
Laboratory of Molecular Function of Food, Division of Food Science and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto University, Uji, Japan について
Takahashi Haruya について
Laboratory of Molecular Function of Food, Division of Food Science and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto University, Uji, Japan について
Nomura Wataru について
Laboratory of Molecular Function of Food, Division of Food Science and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto University, Uji, Japan について
Nomura Wataru について
Research Unit for Physiological Chemistry, The Center for the Promotion of Interdisciplinary Education and Research, Kyoto University, Japan について
Ara Takeshi について
Laboratory of Molecular Function of Food, Division of Food Science and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto University, Uji, Japan について
Takahashi Nobuyuki について
Laboratory of Molecular Function of Food, Division of Food Science and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto University, Uji, Japan について
Takahashi Nobuyuki について
Research Unit for Physiological Chemistry, The Center for the Promotion of Interdisciplinary Education and Research, Kyoto University, Japan について
Tomita Koichi について
Department of Anatomy and Developmental Neurobiology, Graduate school of Biomedical Sciences, Tokushima University, Japan について
Yu Rina について
Department of Food Science and Nutrition, University of Ulsan, South Korea について
Kawada Teruo について
Laboratory of Molecular Function of Food, Division of Food Science and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto University, Uji, Japan について
Kawada Teruo について
Research Unit for Physiological Chemistry, The Center for the Promotion of Interdisciplinary Education and Research, Kyoto University, Japan について
Goto Tsuyoshi について
Laboratory of Molecular Function of Food, Division of Food Science and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto University, Uji, Japan について
Goto Tsuyoshi について
Research Unit for Physiological Chemistry, The Center for the Promotion of Interdisciplinary Education and Research, Kyoto University, Japan について
FEBS Letters について
トランスジェニックマウス について
薬理学 について
生理学 について
画像処理 について
ミトコンドリア について
単量体 について
熱症状 について
褐色脂肪組織 について
蛍光 について
発熱 について
生物活性化合物 について
蛍光強度 について
マウスモデル について
UCP1 について
非侵襲 について
褐色脂肪組織 について
寒冷暴露 について
in vivoイメージング について
MRFP1 について
UCP1 について
β3-アドレナリン作動性刺激 について
遺伝子発現 について
ミトコンドリア について
UCP1 について
発現 について
非侵襲 について
蛍光 について
モニタリング について
マウスモデル について