Mi Xiu-Bo について
State Key Laboratory of Organic Geochemistry, Guangzhou Institute of Geochemistry, Chinese Academy of Sciences, China について
Mi Xiu-Bo について
University of Chinese Academy of Sciences, China について
Su Yang について
State Key Laboratory of Organic Geochemistry, Guangzhou Institute of Geochemistry, Chinese Academy of Sciences, China について
Su Yang について
University of Chinese Academy of Sciences, China について
Bao Lian-Jun について
School of Environment, Guangzhou Key Laboratory of Environmental Exposure and Health, and Guangdong Key Laboratory of Environmental Pollution and Health, Jinan University, China について
Tao Shu について
Laboratory of Earth Surface Processes, College of Urban and Environmental Science, Peking University, China について
Zeng Eddy Y. について
State Key Laboratory of Organic Geochemistry, Guangzhou Institute of Geochemistry, Chinese Academy of Sciences, China について
Zeng Eddy Y. について
School of Environment, Guangzhou Key Laboratory of Environmental Exposure and Health, and Guangdong Key Laboratory of Environmental Pollution and Health, Jinan University, China について
Journal of Agricultural and Food Chemistry について
ヒト について
調理 について
生物活性 について
子供 について
食品 について
生理学 について
忍容性 について
健康危険度評価 について
ヒトの健康リスク について
許容性 について
若年 について
ヒト健康リスク評価 について
巨大結腸 について
健康リスク について
バイオアクセシビリティ について
バイオアクセシビリティ について
ポリボルミン化ジフェニルエーテル について
ジクロロジフェニルトリクロロエタン について
魚の消費 について
健康リスク評価 について
動物性水産食品 について
食品の汚染 について
調理 について
ジクロロジフェニルトリクロロエタン について
ポリ臭化ジフェニルエーテル について
PBDE について
バイオアクセシビリティ について
調理油 について
重要性 について
ヒト について
リスク について