Luo Tao について
College of Horticulture, Guangdong Provincial Key Laboratory of Postharvest Science of Fruits and Vegetables, Engineering Research Center for Postharvest Technology of Horticultural Crops in South China, Ministry of Education, South China Agricultural University, P.R. China について
Shuai Liang について
College of Horticulture, Guangdong Provincial Key Laboratory of Postharvest Science of Fruits and Vegetables, Engineering Research Center for Postharvest Technology of Horticultural Crops in South China, Ministry of Education, South China Agricultural University, P.R. China について
Shuai Liang について
College of Food and Biological Engineering, Institute of Food Science and Engineering Technology, Hezhou University, Guangxi, P.R. China について
Liao Lingyan について
College of Food and Biological Engineering, Institute of Food Science and Engineering Technology, Hezhou University, Guangxi, P.R. China について
Li Jing について
College of Horticulture, Guangdong Provincial Key Laboratory of Postharvest Science of Fruits and Vegetables, Engineering Research Center for Postharvest Technology of Horticultural Crops in South China, Ministry of Education, South China Agricultural University, P.R. China について
Duan Zhenhua について
College of Food and Biological Engineering, Institute of Food Science and Engineering Technology, Hezhou University, Guangxi, P.R. China について
Guo Xiaomeng について
College of Horticulture, Guangdong Provincial Key Laboratory of Postharvest Science of Fruits and Vegetables, Engineering Research Center for Postharvest Technology of Horticultural Crops in South China, Ministry of Education, South China Agricultural University, P.R. China について
Xue Xiaoqing について
College of Horticulture, Guangdong Provincial Key Laboratory of Postharvest Science of Fruits and Vegetables, Engineering Research Center for Postharvest Technology of Horticultural Crops in South China, Ministry of Education, South China Agricultural University, P.R. China について
Han Dongmei について
Institute of Fruit Tree Research, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of South Subtropical Fruit Biology and Genetic Resource Utilization, Ministry of Agriculture, P.R. China について
Wu Zhenxian について
College of Horticulture, Guangdong Provincial Key Laboratory of Postharvest Science of Fruits and Vegetables, Engineering Research Center for Postharvest Technology of Horticultural Crops in South China, Ministry of Education, South China Agricultural University, P.R. China について
Wu Zhenxian について
Guangdong Litchi Engineering Research Center, P.R. China について
Journal of Agricultural and Food Chemistry について
液胞 について
ヘキソース について
糖組成 について
砂糖 について
果肉 について
酵素 について
品種 について
酸性 について
可溶性 について
インベルターゼ について
二糖類 について
ピラノシド について
フラノシド について
グルコシド について
フルクトオリゴ糖 について
Dimocarpus について
品質改善 について
リュウガン について
果実品質 について
Dimocarpus Longan Lour について
可溶性酸性インベルターゼ について
スクロース/ヘキソース比 について
砂糖の後退 について
スクロース代謝 について
果実とその加工品 について
植物生理学一般 について
物質の代謝 について
食品の化学・栄養価 について
可溶性 について
酸性 について
インベルターゼ について
果肉 について
スクロース について
ヘキソース について
糖 について
後退 について
因子 について