Tan Phui Yee について
Department of Food Technology, Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, Selangor, Malaysia について
Tan Tai Boon について
Department of Food Technology, Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, Selangor, Malaysia について
Chang Hon Weng について
Department of Food Technology, Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, Selangor, Malaysia について
Tey Beng Ti について
Chemical Engineering Discipline, School of Engineering, Monash University Malaysia, Selangor, Malaysia について
Chan Eng Seng について
Chemical Engineering Discipline, School of Engineering, Monash University Malaysia, Selangor, Malaysia について
Lai Oi Ming について
Department of Bioprocess Technology, Faculty of Biotechnology and Biomolecular Sciences, Universiti Putra Malaysia, Selangor, Malaysia について
Sham Baharin Badlishah について
Department of Food Technology, Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, Selangor, Malaysia について
Nehdi Imededdine Arbi について
King Saud University, College of Science, Chemistry Department, Saudi Arabia について
Tan Chin Ping について
Department of Food Technology, Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, Selangor, Malaysia について
Journal of Agricultural and Food Chemistry について
異性体 について
熱安定性 について
キトサン について
ゲル化 について
塩基性 について
熱処理 について
イオン強度 について
アルギン酸 について
塩化ナトリウム について
カプセル封じ について
マイクロカプセル について
フェノール類 について
ポリエン について
酸素複素環化合物 について
芳香族縮合化合物 について
pH調整 について
in vitro消化 について
アルギン酸 について
キトサン について
ゲル化 について
マイクロカプセル について
自己集合 について
放出プロファイル について
固形製剤 について
食品の化学・栄養価 について
食用油脂,マーガリン について
トコトリエノール について
キトサン について
アルギン酸 について
マイクロカプセル について
カプセル封じ について
トコトリエノール について
放出 について
環境ストレス について
消化 について