Chen Moutong について
State Key Laboratory of Applied Microbiology Southern China, Guangdong Provincial Key Laboratory of Microbial Culture Collection and Application, Guangdong Open Laboratory of Applied Microbiology, Guangdong Institute of Microbiology, Guangzhou, China について
Cheng Jianheng について
State Key Laboratory of Applied Microbiology Southern China, Guangdong Provincial Key Laboratory of Microbial Culture Collection and Application, Guangdong Open Laboratory of Applied Microbiology, Guangdong Institute of Microbiology, Guangzhou, China について
Wu Qingping について
State Key Laboratory of Applied Microbiology Southern China, Guangdong Provincial Key Laboratory of Microbial Culture Collection and Application, Guangdong Open Laboratory of Applied Microbiology, Guangdong Institute of Microbiology, Guangzhou, China について
Zhang Jumei について
State Key Laboratory of Applied Microbiology Southern China, Guangdong Provincial Key Laboratory of Microbial Culture Collection and Application, Guangdong Open Laboratory of Applied Microbiology, Guangdong Institute of Microbiology, Guangzhou, China について
Chen Yuetao について
State Key Laboratory of Applied Microbiology Southern China, Guangdong Provincial Key Laboratory of Microbial Culture Collection and Application, Guangdong Open Laboratory of Applied Microbiology, Guangdong Institute of Microbiology, Guangzhou, China について
Chen Yuetao について
College of Food Science, South China Agricultural University, Guangzhou, China について
Zeng Haiyan について
State Key Laboratory of Applied Microbiology Southern China, Guangdong Provincial Key Laboratory of Microbial Culture Collection and Application, Guangdong Open Laboratory of Applied Microbiology, Guangdong Institute of Microbiology, Guangzhou, China について
Ye Qinghua について
State Key Laboratory of Applied Microbiology Southern China, Guangdong Provincial Key Laboratory of Microbial Culture Collection and Application, Guangdong Open Laboratory of Applied Microbiology, Guangdong Institute of Microbiology, Guangzhou, China について
State Key Laboratory of Applied Microbiology Southern China, Guangdong Provincial Key Laboratory of Microbial Culture Collection and Application, Guangdong Open Laboratory of Applied Microbiology, Guangdong Institute of Microbiology, Guangzhou, China について
Cai Shuzhen について
State Key Laboratory of Applied Microbiology Southern China, Guangdong Provincial Key Laboratory of Microbial Culture Collection and Application, Guangdong Open Laboratory of Applied Microbiology, Guangdong Institute of Microbiology, Guangzhou, China について
Wang Juan について
State Key Laboratory of Applied Microbiology Southern China, Guangdong Provincial Key Laboratory of Microbial Culture Collection and Application, Guangdong Open Laboratory of Applied Microbiology, Guangdong Institute of Microbiology, Guangzhou, China について
Wang Juan について
College of Food Science, South China Agricultural University, Guangzhou, China について
Ding Yu について
Department of Food Science and Technology, Jinan University, Guangzhou, China について
Frontiers in Microbiology (Web) について
抗生物質 について
Listeria について
リステリア菌 について
毒性 について
感受性 について
罹患率 について
血清型 について
血清 について
病原性 について
遺伝子 について
きのこ について
公衆衛生 について
ペニシリン類 について
アミノ酸 について
芳香族化合物 について
ラクタム について
硫黄複素環化合物 について
第一アミン について
分離株 について
リステリア菌 について
食用きのこ について
抗生物質耐性プロファイル について
多遺伝子座配列タイピング について
病原性プロファイル について
血清型 について
食品の汚染 について
微生物検査法 について
中国 について
市場 について
食用きのこ について
Listeria について
分離株 について
有病率 について
病原性 について
遺伝的多様性 について