Ding Yongbo について
National Engineering Laboratory for Rice and By-product Deep Processing, Hunan Key Laboratory of Processed Food For Special Medical Purpose, Hunan Key Laboratory of Grain-oil Deep Process and Quality Control, College of Food Science and Engineering, Central South University of Forestry an... について
Liang Ying について
National Engineering Laboratory for Rice and By-product Deep Processing, Hunan Key Laboratory of Processed Food For Special Medical Purpose, Hunan Key Laboratory of Grain-oil Deep Process and Quality Control, College of Food Science and Engineering, Central South University of Forestry an... について
Luo Feijun について
National Engineering Laboratory for Rice and By-product Deep Processing, Hunan Key Laboratory of Processed Food For Special Medical Purpose, Hunan Key Laboratory of Grain-oil Deep Process and Quality Control, College of Food Science and Engineering, Central South University of Forestry an... について
Ouyang Qunfu について
National Engineering Laboratory for Rice and By-product Deep Processing, Hunan Key Laboratory of Processed Food For Special Medical Purpose, Hunan Key Laboratory of Grain-oil Deep Process and Quality Control, College of Food Science and Engineering, Central South University of Forestry an... について
Lin Qinlu について
National Engineering Laboratory for Rice and By-product Deep Processing, Hunan Key Laboratory of Processed Food For Special Medical Purpose, Hunan Key Laboratory of Grain-oil Deep Process and Quality Control, College of Food Science and Engineering, Central South University of Forestry an... について
Carbohydrate Polymers について
ζ電位 について
結晶化 について
糊化 について
短範囲規則度 について
顆粒 について
発熱 について
消化 について
澱粉 について
消化性 について
結晶度 について
エンタルピー について
加水分解 について
食品 について
超音波 について
X線回折 について
超音波処理 について
難消化性澱粉 について
規制 について
構造特性 について
in vitro消化性 について
多糖類 について
音波処理 について
理解 について
真空凍結乾燥 について
老化 について
澱粉 について
消化性 について
調節 について