Debonne Els について
Laboratory of Applied Mycology (MYCOLAB), Department of Food Technology, Safety and Health, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Valentin Vaerwyckweg 1, 9000 Ghent, Belgium について
Debonne Els について
Research Unit of Cereal and Feed Technology, Department of Food Technology, Safety and Health, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Valentin Vaerwyckweg 1, 9000 Ghent, Belgium について
Vermeulen An について
Research Unit Food Microbiology and Food Preservation, Department of Food Technology, Safety and Health, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Coupure Links 653, 9000 Ghent, Belgium について
Van Bockstaele Filip について
Research Unit of Cereal and Feed Technology, Department of Food Technology, Safety and Health, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Valentin Vaerwyckweg 1, 9000 Ghent, Belgium について
Van Bockstaele Filip について
Laboratory of Food Technology and Engineering, Department of Food Technology, Safety and Health, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Coupure Links 653, 9000 Ghent, Belgium について
Soljic Irena について
Research Unit Food Microbiology and Food Preservation, Department of Food Technology, Safety and Health, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Coupure Links 653, 9000 Ghent, Belgium について
Eeckhout Mia について
Laboratory of Applied Mycology (MYCOLAB), Department of Food Technology, Safety and Health, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Valentin Vaerwyckweg 1, 9000 Ghent, Belgium について
Eeckhout Mia について
Research Unit of Cereal and Feed Technology, Department of Food Technology, Safety and Health, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Valentin Vaerwyckweg 1, 9000 Ghent, Belgium について
Devlieghere Frank について
Laboratory of Applied Mycology (MYCOLAB), Department of Food Technology, Safety and Health, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Valentin Vaerwyckweg 1, 9000 Ghent, Belgium について
Devlieghere Frank について
Research Unit Food Microbiology and Food Preservation, Department of Food Technology, Safety and Health, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Coupure Links 653, 9000 Ghent, Belgium について
Food Microbiology について
抗真菌作用 について
モデリング について
真菌類 について
吸光度 について
精油 について
生地 について
ベーキング について
Penicillium について
シェルフライフ について
固体培地 について
スクリーニング について
タイム油 について
成長モデル について
Penicillium paneum について
タイム精油 について
成長/無成長 について
予測モデリング について
MIC について
肉製品 について
食品の汚染 について
タイム について
精油 について
pH について
温度の関数 について
Penicillium について
増殖 について
成長 について
成長モデル について