Tan Wenqiang について
Key Laboratory of Coastal Biology and Bioresource Utilization, Yantai Institute of Coastal Zone Research, Chinese Academy of Sciences, Shandong, People’s Republic of China について
Dong Fang について
Key Laboratory of Coastal Biology and Bioresource Utilization, Yantai Institute of Coastal Zone Research, Chinese Academy of Sciences, Shandong, People’s Republic of China について
Zhang Jingjing について
Key Laboratory of Coastal Biology and Bioresource Utilization, Yantai Institute of Coastal Zone Research, Chinese Academy of Sciences, Shandong, People’s Republic of China について
Zhang Jingjing について
University of Chinese Academy of Sciences, People’s Republic of China について
Zhao Xiang について
College of Chemistry and Chemical Engineering, Yantai University, Shandong, People’s Republic of China について
Li Qing について
Key Laboratory of Coastal Biology and Bioresource Utilization, Yantai Institute of Coastal Zone Research, Chinese Academy of Sciences, Shandong, People’s Republic of China について
Guo Zhanyong について
Key Laboratory of Coastal Biology and Bioresource Utilization, Yantai Institute of Coastal Zone Research, Chinese Academy of Sciences, Shandong, People’s Republic of China について
Guo Zhanyong について
University of Chinese Academy of Sciences, People’s Republic of China について
Journal of Agricultural and Food Chemistry について
色差 について
キャラクタリゼーション について
モル比 について
水溶性 について
捕獲 について
ラジカル について
食品包装 について
含水量 について
物理的性質 について
可視光 について
構造特性 について
キトサン について
ラクトン について
水溶性ビタミン について
第二アルコール について
ポリオール について
抗酸化活性 について
物理化学的性質 について
キトサン系生分解性フィルム について
アスコルビン酸 について
物理的性質 について
抗酸化活性 について
食品包装 について
澱粉以外の多糖類 について
糖質・糖鎖一般 について
食品添加剤 について
アスコルビン酸 について
可食性 について
キトサン について
アスコルビン酸 について
フィルム について
物理 について
抗酸化特性 について