Mantzourani Ioanna について
Laboratory of Microbiology, Biotechnology and Hygiene, Faculty of Agriculture Development, Democritus University of Thrace, 68200 Orestiada, Greece について
Terpou Antonia について
Food Biotechnology Group, Department of Chemistry, University of Patras, GR-26504 Patras, Greece について
Bekatorou Argyro について
Food Biotechnology Group, Department of Chemistry, University of Patras, GR-26504 Patras, Greece について
Mallouchos Athanasios について
Laboratory of Food Chemistry and Analysis, Department of Food Science and Human Nutrition, Agricultural University of Athens, 11855, Iera Odos 75, Athens, Greece について
Alexopoulos Athanasios について
Laboratory of Microbiology, Biotechnology and Hygiene, Faculty of Agriculture Development, Democritus University of Thrace, 68200 Orestiada, Greece について
Kimbaris Athanasios について
Laboratory of Microbiology, Biotechnology and Hygiene, Faculty of Agriculture Development, Democritus University of Thrace, 68200 Orestiada, Greece について
Bezirtzoglou Eugenia について
Laboratory of Microbiology, Biotechnology and Hygiene, Faculty of Agriculture Development, Democritus University of Thrace, 68200 Orestiada, Greece について
Koutinas Athanasios A. について
Food Biotechnology Group, Department of Chemistry, University of Patras, GR-26504 Patras, Greece について
Plessas Stavros について
Laboratory of Microbiology, Biotechnology and Hygiene, Faculty of Agriculture Development, Democritus University of Thrace, 68200 Orestiada, Greece について
Food Chemistry について
発酵 について
揮発分 について
飲料 について
乳酸桿菌属 について
バイオ触媒 について
フェノール類 について
プロバイオティクス について
品質 について
ジュース飲料 について
pH【水素イオン指数】 について
有機酸 について
プレバイオティクス について
固定化 について
Lactobacillus paracasei について
Punica granatum について
Lactobacillus paracasei K5 について
ザクロジュース について
小麦ふすま について
固定化 について
機能性飲料 について
酵素の応用関連 について
共生 について
バイオ触媒 について
発酵 について
機能性 について
ザクロ について
飲料生産 について