Huang Qihui について
College of Food Science and Biotechnology, Key Laboratory of Fruit and Vegetables Postharvest and Processing Technology Research of Zhejiang Province, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou, 310018, PR China について
Qian Xiaochen について
College of Food Science and Biotechnology, Key Laboratory of Fruit and Vegetables Postharvest and Processing Technology Research of Zhejiang Province, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou, 310018, PR China について
Jiang Tianjia について
College of Food Science and Biotechnology, Key Laboratory of Fruit and Vegetables Postharvest and Processing Technology Research of Zhejiang Province, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou, 310018, PR China について
Zheng Xiaolin について
College of Food Science and Biotechnology, Key Laboratory of Fruit and Vegetables Postharvest and Processing Technology Research of Zhejiang Province, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou, 310018, PR China について
Scientia Horticulturae について
シイタケ について
官能検査 について
キトサン について
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品質 について
冷蔵 について
きのこ について
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貯蔵 について
マッシュルーム について
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キトサン について
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