Yamane Takuya について
Center for Research and Development Bioresources, Organization for Research Promotion, Osaka Prefecture University, Sakai, Osaka 599-8570, Japan について
Yamane Takuya について
Department of Applied Life Sciences, Graduate School of Life and Environmental Sciences, Osaka Prefecture University, Sakai, Osaka 599-8531, Japan について
Yamane Takuya について
Institute of Food Sciences, Nakagaki Consulting Engineer and Co., Ltd, Nishi-ku, Sakai, Osaka 593-8328, Japan について
Imai Momoko について
Center for Research and Development Bioresources, Organization for Research Promotion, Osaka Prefecture University, Sakai, Osaka 599-8570, Japan について
Imai Momoko について
Faculty of Human Development, Department of Food and Nutrition Management Studies, Soai University, Osaka 559-0033, Japan について
Imai Momoko について
Department of Nutrition, Osaka Prefecture University, Habikino, Osaka 583-8555, Japan について
Handa Satoshi について
Center for Research and Development Bioresources, Organization for Research Promotion, Osaka Prefecture University, Sakai, Osaka 599-8570, Japan について
Handa Satoshi について
Department of Applied Life Sciences, Graduate School of Life and Environmental Sciences, Osaka Prefecture University, Sakai, Osaka 599-8531, Japan について
Yamada Keiko について
Center for Research and Development Bioresources, Organization for Research Promotion, Osaka Prefecture University, Sakai, Osaka 599-8570, Japan について
Sakamoto Tatsuji について
Center for Research and Development Bioresources, Organization for Research Promotion, Osaka Prefecture University, Sakai, Osaka 599-8570, Japan について
Sakamoto Tatsuji について
Department of Applied Life Sciences, Graduate School of Life and Environmental Sciences, Osaka Prefecture University, Sakai, Osaka 599-8531, Japan について
Ishida Testuo について
Department of Chemistry, Biology and Marine Science, Faculty of Science, University of the Ryukyus, Nishihara, Okinawa 903-0213, Japan について
Inui Hiroshi について
Center for Research and Development Bioresources, Organization for Research Promotion, Osaka Prefecture University, Sakai, Osaka 599-8570, Japan について
Inui Hiroshi について
Department of Nutrition, Osaka Prefecture University, Habikino, Osaka 583-8555, Japan について
Yamamoto Yoshio について
Iga Research Institute, Iga Regional Satellite Campus, Mie University, Iga, Mie 518-0131, Japan について
Nakagaki Takenori について
Institute of Food Sciences, Nakagaki Consulting Engineer and Co., Ltd, Nishi-ku, Sakai, Osaka 593-8328, Japan について
Nakano Yoshihisa について
Center for Research and Development Bioresources, Organization for Research Promotion, Osaka Prefecture University, Sakai, Osaka 599-8570, Japan について
Journal of Functional Foods について
血糖 について
肥満 について
HbA1c について
ジュース飲料 について
果汁 について
黒色腫 について
2型糖尿病 について
マウス について
脂肪組織 について
ジペプチジルアミノペプチダーゼ について
糖尿病 について
白色脂肪組織 について
アロニア属 について
KKAyマウス について
ネズミ亜目 について
Aronia について
Aronia について
DPP IV について
シアニジン3.5-ジグルコシド について
HbA1c について
代謝異常・栄養性疾患一般 について
KKAyマウス について
シアニジン について
血糖 について
HbA1c について