Huang Xiao-Mei について
Protein Research and Development Center, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, National Engineering Laboratory of Wheat & Corn Further Processing, South China University of Technology, Guangdong, People’s Republic of China について
Luo Zhao-Jiao について
Protein Research and Development Center, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, National Engineering Laboratory of Wheat & Corn Further Processing, South China University of Technology, Guangdong, People’s Republic of China について
Guo Jian について
Protein Research and Development Center, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, National Engineering Laboratory of Wheat & Corn Further Processing, South China University of Technology, Guangdong, People’s Republic of China について
Ruan Qi-Jun について
Protein Research and Development Center, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, National Engineering Laboratory of Wheat & Corn Further Processing, South China University of Technology, Guangdong, People’s Republic of China について
Ruan Qi-Jun について
Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangdong, People’s Republic of China について
Ruan Qi-Jun について
Guangdong Engineering and Technology Research Center for Effective Component Testing and Risk Material Rapid Screening of Functional Food, Guangdong Institute of Analysis (China National Analytical Center Guangzhou), Guangdong Academy of Sciences, Guangdong, People’s Republic of China について
Wang Jin-Mei について
Protein Research and Development Center, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, National Engineering Laboratory of Wheat & Corn Further Processing, South China University of Technology, Guangdong, People’s Republic of China について
Yang Xiao-quan について
Protein Research and Development Center, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, National Engineering Laboratory of Wheat & Corn Further Processing, South China University of Technology, Guangdong, People’s Republic of China について
Journal of Agricultural and Food Chemistry について
界面 について
吸着 について
食品 について
乳濁液 について
加水分解 について
触媒活性 について
疎水性 について
乳化剤 について
リパーゼ について
キトサン について
負電荷 について
遊離脂肪酸 について
バイオ触媒 について
ナノゲル について
Pickeringエマルション について
キトサンナノゲル について
バイオ触媒エマルジョンのPickering について
位相反転 について
食品の化学・栄養価 について
可食性 について
界面 について
バイオ触媒 について
酵素 について
吸着 について
乳濁液 について
リパーゼ について
応答 について
相反転 について