Scherf Katharina A. について
Department of Bioactive and Functional Food Chemistry, Institute of Applied Biosciences, Karlsruhe Institute of Technology (KIT), Karlsruhe, Germany について
Catassi Carlo について
Department of Pediatrics, Polytechnic University of Marche, Ancona, Italy について
Chirdo Fernando について
Instituto de Estudios Inmunologicos y Fisiopatologicos- IIFP (UNLP-CONICET), Universidad Nacional de La Plata, La Plata, Argentina について
Ciclitira Paul J. について
Norwich Medical School, University of East Anglia, Norwich, United Kingdom について
Feighery Conleth について
St. James’s Hospital, University of Dublin, Dublin, Ireland について
Gianfrani Carmen について
Institute of Biochemistry and Cell Biology, Italian National Council of Research, Naples, Italy について
Koning Frits について
Leiden University Medical Centre, Leiden, Netherlands について
Lundin Knut E. A. について
Department of Gastroenterology, Oslo University Hospital Rikshospitalet and Stiftelsen KG Jebsen Coeliac Disease Research Centre, University of Oslo, Oslo, Norway について
Schuppan Detlef について
Institute for Translational Medicine, University Medical Center of the Johannes Gutenberg University Mainz, Mainz, Germany について
Smulders Marinus J. M. について
Plant Breeding, Wageningen University & Research, Wageningen, Netherlands について
Tranquet Olivier について
INRAE, UR BIA, Nantes, France について
Troncone Riccardo について
European Laboratory for the Investigation of Food Induced Diseases (ELFID), Department of Medical Translational Sciences, University Federico II, Naples, Italy について
Koehler Peter について
biotask AG, Esslingen, Germany について
Frontiers in Nutrition (Web) について
穀類 について
コムギ について
トランスクリプトーム について
グルテンフリー について
オオムギ について
胃腸管 について
グルテン について
相互作用 について
免疫反応 について
ヒト について
境界領域 について
ライムギ について
プロラミン について
ロバスト性 について
遺伝 について
オオムギ について
セリアック病 について
グルテン について
グルテンを含まない食事 について
プロラミン作業グループ について
ライ麦 について
コムギ について
代謝異常・栄養性疾患一般 について
食品蛋白質 について
プロラミン について
分析 について
毒性 について
グループ について
セリアック病 について
提言 について