Li Qing について
Laboratory of Food Proteins and Colloids, School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, People’s Republic of China について
Gao Ruohang について
Laboratory of Food Proteins and Colloids, School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, People’s Republic of China について
Wang Liying について
Laboratory of Food Proteins and Colloids, School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, People’s Republic of China について
Xu Mengyue について
Laboratory of Food Proteins and Colloids, School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, People’s Republic of China について
Yuan Yang について
School of Chemistry and Chemical Engineering, Guangzhou University, People’s Republic of China について
Ma Lulu について
Laboratory of Food Proteins and Colloids, School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, People’s Republic of China について
Ma Lulu について
Laboratory of Food Process Engineering, ETH Zurich, Switzerland について
Wan Zhili について
Laboratory of Food Proteins and Colloids, School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, People’s Republic of China について
Wan Zhili について
Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), People’s Republic of China について
Yang Xiaoquan について
Laboratory of Food Proteins and Colloids, School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, People’s Republic of China について
ACS Applied Nano Materials について
機械的性質 について
水素結合 について
ナノ粒子 について
疎水性 について
相互作用 について
ネットワーク について
引張 について
生体適合性 について
タンパク質 について
抄造 について
表面構造 について
ロバスト性 について
食品包装 について
ゼイン について
細菌 について
性質 について
構造 について
微生物 について
ナノコンポジット について
細菌セルロースナノフィブリル について
ゼインナノ粒子 について
多機能性 について
食品包装 について
多糖類 について
充填剤,補強材 について
機械的性質 について
食品包装 について
細菌 について
セルロースナノフィブリル について
ゼイン について
ナノ粒子 について
ナノ複合材料 について