Zhu Kai について
Chongqing Collaborative Innovation Center for Functional Food, Chongqing University of Education, Chongqing 400067, China について
Zhu Kai について
Chongqing Engineering Research Center of Functional Food, Chongqing University of Education, Chongqing 400067, China について
Zhu Kai について
Chongqing Engineering Laboratory for Research and Development of Functional Food, Chongqing University of Education, Chongqing 400067, China について
Peng Peng について
Department of Gastroenterology, Emergency Medical Center of Chongqing, The Affiliated Central Hospital of Chongqing University, Chongqing 400014, China について
Wu Ning について
Chongqing Collaborative Innovation Center for Functional Food, Chongqing University of Education, Chongqing 400067, China について
Zhou Xianrong について
Chongqing Collaborative Innovation Center for Functional Food, Chongqing University of Education, Chongqing 400067, China について
Zhou Xianrong について
Chongqing Engineering Research Center of Functional Food, Chongqing University of Education, Chongqing 400067, China について
Zhou Xianrong について
Chongqing Engineering Laboratory for Research and Development of Functional Food, Chongqing University of Education, Chongqing 400067, China について
Mu Jianfei について
Chongqing Collaborative Innovation Center for Functional Food, Chongqing University of Education, Chongqing 400067, China について
Mu Jianfei について
Chongqing Engineering Research Center of Functional Food, Chongqing University of Education, Chongqing 400067, China について
Mu Jianfei について
Chongqing Engineering Laboratory for Research and Development of Functional Food, Chongqing University of Education, Chongqing 400067, China について
Zhao Xin について
Chongqing Collaborative Innovation Center for Functional Food, Chongqing University of Education, Chongqing 400067, China について
Zhao Xin について
Chongqing Engineering Research Center of Functional Food, Chongqing University of Education, Chongqing 400067, China について
Zhao Xin について
Chongqing Engineering Laboratory for Research and Development of Functional Food, Chongqing University of Education, Chongqing 400067, China について
Journal of Food Quality について
分子生物学 について
塩酸 について
壊死 について
保護作用 について
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胃液 について
アップレギュレーション について
胃粘膜 について
血清 について
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エナミン について
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マウス について
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