Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Comprehensive Key Laboratory of Agro-products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing, P.R. China について
Liu Wei について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Comprehensive Key Laboratory of Agro-products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing, P.R. China について
Huang Yanjie について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Comprehensive Key Laboratory of Agro-products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing, P.R. China について
Liu Qiannan について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Comprehensive Key Laboratory of Agro-products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing, P.R. China について
Zhang Chunjiang について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Comprehensive Key Laboratory of Agro-products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing, P.R. China について
Hu Honghai について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Comprehensive Key Laboratory of Agro-products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing, P.R. China について
Zhang Hong について
Hefei CAAS Nutridoer Co. Ltd., Academy of Food Nutrition and Health Innovation, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Hefei, China について
Journal of Food Processing and Preservation について
小麦粉 について
調理 について
栄養価 について
咀嚼性 について
粉体 について
調理損失 について
引張 について
品種 について
コムギ について
ネットワーク について
混濁度 について
スクリーニング について
食品分析 について
ジャガイモ について
グルテン について
品質 について
野菜とその加工品 について
麺 について
ジャガイモ について
品種 について
スクリーニング について