He Qiao について
College of Biosystems Engineering and Food Science, National-Local Joint Engineering Laboratory of Intelligent Food Technology and Equipment, Zhejiang Key Laboratory for Agro-Food Processing, Integrated Research Base of Southern Fruit and Vegetable Preservation Technology, Zhejiang Intern... について
Guo Mingming について
College of Biosystems Engineering and Food Science, National-Local Joint Engineering Laboratory of Intelligent Food Technology and Equipment, Zhejiang Key Laboratory for Agro-Food Processing, Integrated Research Base of Southern Fruit and Vegetable Preservation Technology, Zhejiang Intern... について
Guo Mingming について
Fuli Institute of Food Science, Zhejiang University, Hangzhou 310058, China について
Guo Mingming について
Ningbo Research Institute, Zhejiang University, Ningbo 315100, China について
Jin Tony Z. について
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service, Eastern Regional Research Center, 600 East Mermaid Lane, Wyndmoor, PA 19038, USA について
Arabi Saifanassour Ali について
The J.M. Smucker Company, 1 Strawberry Ln, Orrville, OH 44667, USA について
Liu Donghong について
College of Biosystems Engineering and Food Science, National-Local Joint Engineering Laboratory of Intelligent Food Technology and Equipment, Zhejiang Key Laboratory for Agro-Food Processing, Integrated Research Base of Southern Fruit and Vegetable Preservation Technology, Zhejiang Intern... について
Liu Donghong について
Fuli Institute of Food Science, Zhejiang University, Hangzhou 310058, China について
Liu Donghong について
Ningbo Research Institute, Zhejiang University, Ningbo 315100, China について
International Journal of Food Microbiology について
超音波 について
廃水 について
汚染物質 について
大腸菌 について
乳濁液 について
抗細菌作用 について
精油 について
相乗作用 について
乳化 について
品質特性 について
衛生 について
微生物学 について
大腸菌O157 について
汚染除去 について
ナノエマルション について
超音波 について
Thyme精油ナノエマルション について
抗菌活性 について
大腸菌O157:H7 について
チェリートマト について
食品の汚染 について
滅菌法 について
超音波 について
チェリートマト について
Escherichia について
O157 について
H7 について
タイム について
精油 について
ナノエマルション について
汚染除去 について